Program: Luni - Vineri: 8:00 - 20:00
comenzi@misam.ro

MISAM SIBIU

Returnare produse

Comenzi online cofetarie patiserie  Sibiu

Returnare produse

În cazul în care un produs și/sau Serviciu comandat nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta va informa Cumpărătorul și va returna, în cazul plăților online, în contul Cumpărătorului contravaloarea Comenzii, în termen de maxim 7 (sapte) zile de la data Comenzii.


De asemenea, dacă din orice motiv real și obiectiv produsul comandat nu este conform așteptărilor, el va fi refăcut și trimis cât se poate de repede. În caz contrar, contravaloarea comenzii va fi returnată.


Pentru a se putea reglementa situația în orice fel, este necesar sa fie returnat produsul neconform sau, daca nu e posibil, să fie fotografiat în detaliu și trimis pe adresa de contact.


Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost deteriorat sau neconform.

Comanda online produse patiserie

Comanda online produse de patiserie
Comanda un tort personalizat in Sibiu
0729005160
Comandă
MISAM-cofetarie-patiserie-dulciuri-torturi
0729005160
hello world!
Top closearrow-circle-o-downellipsis-vbookmarkphone-handsetcrosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram